Informatie voor horeca-ondernemers

Als gevolg van de ervaringen uit de afgelopen seizoenen, hebben wij de systematiek rond het bestellen, het afleveren en het ophalen kunnen verbeteren zodat een efficiëntere werking mogelijk is.

Waarin heeft zich dit vertaald?

Een heldere website

Tevens is de site opgedeeld in een openbaar informatief gedeelte en een persoonlijk besloten deel. In dit besloten deel kunt u uw bestelhistorie en betaalhistorie terug vinden. Erg handig om het gebruik van de vorige keer als besteladvies te gebruiken en u kunt nu zelf aangeven of u wel/niet gebruik wilt maken van de gelamineerde tekstborden.

Betaling is voortaan middels ideal, paypal of overschrijving zodat u altijd op tijd betaalt. Uiteraard zijn zowel de voorschotnota als de eindfactuur van de site te downloaden en te printen.

Standaard levering en ook het ophalen van de bestelling vindt op werkdagen plaats tussen 9.00 en 17.00 uur. Bij het ophalen van de bestelling worden de kisten verzegeld en alleen de kistaantallen genoteerd op de ophaalbon zodat de exacte telling in het spoelcentrum kan plaatsvinden. Vanwege de complexiteit van Koningsdag blijven wij op dit evenement wel alles op locatie tellen, waar u dan als ondernemer bij aanwezig kunt zijn.

In uw eigen klantendeel kunt u ook gegevens vinden zoals wanneer uw levering staat ingeroosterd, wat de eindaantallen zijn en hoeveel uitval van kapotte of Greencups-vreemde glazen zijn geconstateerd bij reiniging in het spoelcentrum.

Het plaatsen van een bestelling

Dit is alleen mogelijk als u zich heeft laten registeren middels het registratieformulier en u uw wachtwoord en inlogcode heeft ontvangen. Op de pagina ‘Algemeen’ kunt u zich vervolgens inloggen om zo naar het besloten gedeelte van de website te gaan alwaar uw bestelling geplaatst kan worden.

Veelgestelde vragen

Heeft u verder nog vragen over Greencups, de werkwijze en Stichting Greencups in het algemeen? Stichting Greencups heeft een lijst met veelgestelde vragen opgezet.
Veelgestelde vragen