Vragen, opmerkingen of suggesties, kunt u mailen naar:
info@greencups.nl

Telefoonnummer

0320-28 94 85 (voor vragen m.b.t. leveringen)

Faxnummer voor inschrijving/incasso overeenkomst
084 8308228

Correspondentie adres
Stichting Greencups
Postbus 10732
1001 ES Amsterdam

Belangrijke logistieke info m.b.t. leveringen rondom Koninginnedag:

1. Aflever- en ophaaltijden; Uw bestelling wordt op maandag 27 of dinsdag 28 april 2009 afgeleverd tussen 10.00 en 13.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur (tijden zijn indicatief en kunnen een uitloop hebben tot circa 18.00 uur). Op vrijdag 1 mei en maandag 4 mei worden de Greencups glazen weer bij u opgehaald op vergelijkbare tijden.
2. Vanaf donderdag 24 april 2009 kunt u op www.greencups.nl inzien hoe laat de bestelling wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald.
3. Op donderdag 24 april zult u tevens per sms bericht worden geïnformeerd over de lever- en ophaaltijden. U bent zelf verantwoordelijk voor een juist ingevoerde gsm nummer in het systeem.
4. Richttijden; Let op de aangegeven levertijden en ophaaltijden zijn slechts indicatief en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
5. Specifieke wensen; Gezien de hoeveelheid afleveradressen tijdens Koninginnedag kunnen wij geen rekening houden met specifieke wensen m.b.t. de levering en/of het retour nemen en zijn vertragingen niet uitgesloten.
6. Zelf ophalen; Mocht er niemand in uw horecabedrijf aanwezig zijn om de Greencups glazen in ontvangst te nemen of retour mee te geven, dan bestaat er de mogelijkheid deze op te halen c.q. in te leveren op een tijdelijk magazijn adres van Greencups in Amsterdam. Dit adres is: TransWorld, Weerenweg 11-B, 1161 AE Zwanenburg. Maakt u wel van te voren een afspraak hiervoor, zodat wij uw zending kunnen klaarzetten c.q. in ontvangst zullen nemen.
7. Niet aanwezig; Komen wij bij u aan de deur en is er niemand aanwezig, dan dient u de zending bij ons op te halen c.q. af te leveren. Wenst u de zending alsnog geleverd of bij u te laten ophalen dan worden extra kosten in rekening gebracht.
8. Klaarzetten zending; Zorgt u ervoor dat de kisten bij het ophalen netjes klaar staan in de buurt van uw deur. De kisten dienen afgevuld te zijn overeenkomstig de aanlevering en de gebruiksaanwijzing, die aan de binnenkant van de deksel is gedrukt. Op die manier kunnen wij snel de Greencups tellen en meenemen. Hierdoor voorkomt u extra kosten die wij genoodzaakt zijn in rekening te brengen wanneer de glazen niet correct klaar staan.
9. Algemeen; Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en snel te voorzien van de Greencups glazen. Onze distributiemedewerkers zullen uw medewerking op prijs stellen.